Din nettleser er utdatert! Dessverre støtter ikke dette nettstedet eldre nettlesere. Vennligst oppgrader nettleseren og forsøk igjen.
Det nye zoomobjektivet fra Tamron er en direkte utfordrer til Sonys eksklusive 70–200mm F2.8. Men prisen er en god del lavere.
Systemkameraet Olympus OM-D E-M1 Mark III har imponerende bildestabilisering, og du kan fotografere håndholdt i spesielt høy oppløsning.
Den lille lettvekterzoomen på bare 254 gram i PRO-serien fra Olympus er tettet og leverer veldig god skarphet. Objektivet takler også nærfotografering med en forstørrelsesgrad på 0,25x.
Med sin flotte 4K-skjerm og høye hastighet er denne lette bærbare fra MSI er et innlysende valg for fotografer som vil bildebehandle på farten. I tillegg er prisen fornuftig.
Programpakken fra franske DxO imponerer med nytt programtillegg og gode funksjoner. Samspillet mellem Nik Collection og Lightroom og Photoshop fungerer fortsatt optimalt.
Med denne smarttelefonen kan man gjøre noe så uvanlig som å klappe den sammen selv om den har én stor sammenhengende skjerm av glass. Dette er en fordel når telefonen ligger i lommen, men også når du skal fotografere.
Samyangs nye 75 mm er et av de mest kompakte portrettobjektivene vi noensinne har sett, og også prisen er ekstremt skarp. Da er spørsmålet om også bildene er det?
På flere punkter slår denne nye sammenleggbare dronen i mellomklassen sin semiprofesjonelle storebror.
Nikons flaggskip for sports- og actionfotografer er ute i en ny versjon. D6 har fått et nytt fokussystem som sørger for å holde på ansikt og øyne. Med 14 bilder i sekundet er ikke hastigheten høyest i klassen.
Med allroundobjektivet Canon RF 24–105mm F4–7.1 IS STM har Canon et prissterkt alternativ til den dyre F4.0-versjonen. Den har også innebygd bildestabilisering.
Når det gjelder kameradroner for nybegynnere, entusiaster og profesjonelle, har DJI sittet trygt i førersetet i årevis, men nå er endelig en seriøs konkurrent i luften.
Denne dingsen er både et stativ, et videogrep og en fjernkontroll til kameraet ditt samtidig.