SoftOrbits Batch Picture Resizer & HEIC to JPG Converter

Operativsystem: Windows

Kan lastes ned frem til 31. januar 2022

Bilder fra nye speilløse systemkameraer og speilreflekskameraer har skyhøy oppløsning som overgår den på for eksempel skjermen din med klar margin.

De tar opp mye plass når du skal sende dem som e-post eller bare skal se dem på skjermen din, og ofte er det ikke denne skyhøye oppløsningen nødvendig.

Med programmet Batch Picture Resizer er det ekstremt enkelt å lagre kopier av en stor bunke med bilder i redusert størrelse, slik at de tar opp mye mindre plass.

Vi har inngått et samarbeid med produsenten SoftOrbits, så du som abonnent kan få Batch Picture Resizer uten at det koster deg en krone.

Du får imidlertid ikke bare ett, men to programmer som til sammen har en verdi på 750 kroner. Med programmet HEIC to JPG Converter kan du enkelt konvertere bildefiler fra det spesielle heif-formatet til jpeg.

Mange smarttelefoner tar bilder i heif-formatet, som også kalles heic, men det er langt fra alle programmer som kan lese filene. Med HEIC to JPG Converter kan du enkelt lagre en bunke med heif-filer i jpeg-format, som kan leses av alle bildeprogrammer.

Video: Slik bruker du de nye programmene dine

I videoen under viser vi hvordan du bruker de to programmene.

Merk deg at du må benytte deg av tilbudet og installere og aktivere programmene før 31. januar 2022. Deretter kan du bruke fullversjonen av programmene så lenge du vil, men du kan ikke installere dem på for eksempel en ny datamaskin. Oppdateringer av programmene er ikke inkludert i dette tilbudet. Programmene er laget for Windows og fungerer ikke på Mac.

Slik får du programmene dine

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.