Bildebehandlingsprogrammet ACDSee Photo Studio takler stort sett alle oppgavene du får bruk for som fotograf. Som Lightroom er det et suverent organiseringsprogram med mange justeringsmuligheter for for eksempel raw-filer, og som i Photoshop kan du jobbe i lag og skape effekter.

Det er også et bra supplement til andre gode programmer. ACDSee Photo Studio er for eksempel en lynrask bildefremviser som gjør det enkelt å se gjennom en stor bildesamling og sortere ut de beste, før du jobber videre med dem i ACDSee Photo Studio eller et annet program.

Vi har inngått en avtale med ACDSee, så du som abonnent på Digital FOTO kan få ACDSee Photo Studio Ultimate 2018 gratis i et helt år, noe som under normale omstendigheter hadde kostet cirka 700 kroner.

ACDSee Photo Studio fungerer på Windows-maskiner og fås i flere versjoner, og her får du den store Ultimate-versjonen som gjør det mulig å jobbe med lag.

Flere fordeler med ACDSee Photo Studio

Programmet er enkelt å bruke og logisk bygd opp i moduler for organisering, bildevisning, justering av for eksempel råformatfiler og bildebehandling, hvor du kan jobbe i lag og legge på effekter.

En del av abonnementet ditt: Last ned en e-bok som gir deg flottere landskapsbilder

I videoen under hjelper vi deg i gang med å bruke programmet.

Når du har brukt ACDSee Photo Studio Ultimate 2018 gratis i et år, vil programmet spørre deg om du vil fortsette med å bruke det mot betaling. Du kan fritt si nei til dette tilbudet.

Merk deg at 2018-versjonen ikke har støtte for raw-filer fra de nyeste kameraene.

Slik får du programmet

Når du klikker på «Last ned», kommer du til ACDSees side, hvor du fyller ut navn og e-postadresse. Klikk på Submit, og så blir du meldt på ACDSees nyhetsbrev og mottar en e-post med en lenke for å laste ned programmet. I e-posten får du også en produktnøkkel som du må bruke når du har installert programmet..

Sjekk e-posten din, hvor du klikker på Download Now for å laste ned programmet.

Når du har installert programmet, åpner du det. Her blir du møtt av en boks, hvor du oppretter en konto hos ACDSee. Skriv inn e-postadressen din og klikk på Continue.

Nå blir det sendt et midlertidig passord til e-posten din. Sjekk derfor e-post. Finner du ingen e-post fra ACD Systems, sjekker du søpppelpostmappen. Kopier det midlertidige passordet og sett det inn i feltet temporary password (required). Skriv inn fornavnet og etternavnet ditt i feltene under, og klikk på Continue.

Nå kan du velge å endre passordet ditt ved å skrive det inn i de to feltene og klikke på Continue. Klikk på Skip hvis du ikke vil bytte passord.

Marker feltet Enter License Key og kopier produktnøkkelen fra den første e-posten din fra ACDSee Systems. Den er på 48 tegn. Sett inn produktnøkkelen under Enter License Key og klikk på Continue.

Nå tar programmet en omstart, og du kan bruke det i ett år.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.