Nå kan du få bildebehandlingsprogrammet Skylum Luminar 4 eller HDR-programmet Skylum Aurora 19 til nedsatt pris. Vi har nemlig sikret abonnenter på Digital FOTO en rabatt på ti euro, tilsvarende til cirka 100 kroner, på programmene, som fås til både Mac OS og Windows.

Luminar 4 er et bildebehandlingsprogram og en raw-konverter til både Mac og Windows sm inneholder alle de grunnleggende funksjonene for å forbedre bildene dine. I tillegg har programmet mer enn 70 ferdige effekter du kan legge på med ett klikk, og det bruker kunstig intelligens til å registrere og forbedre blant annet ansikter og himler i bildene dine. Du kan se mer om programmet på Skylums hjemmeside her.

Luminar 4 kan finne himmelen selv, og du kan bytte den ut med noen av de medfølgende.

Skylum Aurora HDR 19 brukes til å få fram flere detaljer i høylys og skygger ved hjelp av HDR-teknologi. Her tar man flere bilder av et kontrastrikt motiv, der noen er lyse, noen er mørke og noen normale, og i Skylum Aurora HDR 19 settes bildene så sammen med detaljer fra alle bildene. Du kan se mer om programmet på Skylums hjemmeside her.

Slik får du rabatten din

Som abonnent på Digital FOTO får du en rabatt på ti euro når du kjøper programmene. For å benytte deg av rabatten klikker du på knappen “Få rabattkode” for å få vist rabattkoden din. Gå deretter til Skylums hjemmeside og velg programmet. Når du har klikket på Buy Now, klikker du på Enter promotional code og skriver inn rabattkoden i feltet Coupon code. Så klikker du på Apply, og så får du rabatten din.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.