ON1 Effects 2020

Operativsystem: Windows & macOS

Kan lastes ned frem til 31. mai 2021

Det tar bare noen få sekunder å endre uttrykk på et bilde med ON1 Effects. Du klikker bare på en av de 311 medfølgende presetene, eller forhåndsinnstillingene, og så blir både lys og farger og mye annet i bildet ditt juster.

Vi har inngått et samarbeid med ON1, så du som abonnent på Digital FOTO får en fullversjon av ON1 Effects 2020 som du kan beholde for alltid. Vanligvis koster det 550 kroner. Du kan imidlertid bare laste ned programmet i en begrenset periode.

Under har vi med kun ett klikk gitt versjonen på høyre side en varmere fargetone, svakere kontrast og flotte lysreflekser. Trekk i streken for å se mer av de to versjonene.

Flott supplement til Lightroom og Photoshop

Programmets mange presets er delt opp i 21 kategorier, og når du har valgt én av dem, kan du deretter finpusse resultatet ved hjelp av blant annet skyveknapper. Du kan også lage dine egne presets.

Du kan bruke ON1 Effects 2020 som et frittstående program eller som programtillegg til blant annet Lightroom og Photoshop, så du enkelt kan sende et bilde innom ON1 og tilbake igjen.

Video: Kom godt i gang med ON1 Effects 2020

I denne videoen kan du se hvordan brukergrensesnittet i ON1 Effects 2020 fungerer, og hvordan du raskt får flotte resultater med programmet.

Slik får du fullversjonen din av ON1 Effects 2020

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.