VSDC Video Editor Pro

Operativsystem: Windows

Gratis abonnement på programmet i ett år

Kan lastes ned frem til 9. juli 2021

VSDC Video Editor Pro er et både avansert og brukervennlig videoredigeringsprogram for Windows-PC med mange muligheter og profesjonelle effekter. Her kan du sette sammen opptakene dine fra speilløse systemkameraer, speilreflekskameraer og mobiltelefoner til ferdige filmer.

Vi har inngått et samarbeid med produsenten, slik at du som abonnerer på Digital FOTO, får et helt års abonnement på programmet. Det koster vanligvis 25 dollar, noe som tilsvarer cirka 207 kroner.

>Stor pakke til deg: Slik tar du fantastiske bilder i blåtimen

Med programmet kan du fikse farger, lys, hvitbalanse og mye mer i videoene dine. Du har mange av de samme mulighetene som i bildebehandlingsprogrammer. Du kan selvfølgelig også sette sammen klippene dine med overganger, legge på tale, sette inn tekst og mye annet.

Programmets såkalte Wizard gjør det ekstra lett. Her velger du kun de klippene du vil sette sammen ved å klikke på “Add files”, hvor du deretter kan flytte rundt på rekkefølgen og sette inn imponerende overganger mellom klippene dine.

Du finner denne funksjonen ved å klikke på “Blank project” i startvinduet og velger deretter “Run Wizard” oppe til venstre.

Blant de profesjonelle og avanserte effektene i Pro-utgaven har du mulighet til å stabilisere rystede opptak eller bytte ut bakgrunnen hvis du har filmet mot en grønn bakgrunn.

Du kan lagre de ferdige filmene i høy 4K-oppløsning, og du kan velge mellom en drøss av ulike formater som er tilpasset f.eks. sosiale medier eller mobiltelefon.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.