Med Photoshop Elements har du enorme muligheter for å forbedre bildene dine. Bildebehandlingsprogrammet har nemlig mange av de samme verktøyene for bildeforbedring som sin profesjonelle storebror, Photoshop.

Du kan enkelt justere lys, farger og kontrast så bildene dine blir langt flottere på kort tid, eller utføre avansert frilegging og for eksempel sette inn et hovedmotiv på en ny bakgrunn.

> Les også: Kom godt i gang med Photoshop Elements

Få mange flere detaljer

Som i Photoshop har Photohop Elements en innebygd raw-konverter, så du kan jobbe med raw-filer fra kameraet ditt. De inneholder rådataene fra bildebrikken i kameraet, noe som gjør at du kan få fram mange flere detaljer og bedre farger enn med vanlige jpeg-filer når du justerer bilder i Elements.

Til venstre ser vi det opprinnelige bildet, hvor skyene har brent ut og blitt helt hvite. Til høyre har vi justert raw-filen i Photoshop Elements så alle detaljene i skyene har kommet fram.

>Les også: 5 gode grunner til å fotografere i råformat

I de fem videoene under går vi gjennom alle de grunnleggende mulighetene i Photoshop Elements. Vi kommer innom de viktigste funksjonene og verktøyene, og du kan se hvordan du bruker justeringsmulighetene i raw-konverteren.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.