Her hjelper vi deg med å få enda mer ut av Lightroom. I tre videoer viser Digital FOTOs fotograf og bildebehandlingsekspert favorittfunksjonene og favorittoppdateringene sine, og går også gjennom sine beste forhåndsinnstillinger.

I videoene viser eksperten de mer skjulte triksene i programmet, og går gjennom de viktigste oppdateringene som blant annet kan gi deg bedre bilder.

Se også videoskolen vår på ti deler: Bli ekspert på Lightroom

Enklere justeringer

Bildebehandling kan være en tidkrevende oppgave med mange repetisjoner, men hvis du bruker forhåndsinnstillinger, såkalte presets, kan du spare deg selv for mange klikk. I den siste videoen viser eksperten sine egne favorittpresets, slik at du kan se hvordan du bruker dem og hvilken effekt de har på bildene.

I fem videoer lærer du alt det grunnleggende i Photoshop Elements

På denne siden kan du også laste ned ekspertens forhåndsinnstillinger slik at du kan bruke dem på bildene dine i Lightroom. Nedenfor kan du se effekten av en av forhåndsinnstillingene våre til høyre, mens originalbildet er til venstre.

Som ekstrabonus får du også vår nye oversikt over de 50 beste snarveiene i Lightroom. Oversikten er i pdf-format, slik at du kan skrive den ut og ha den liggende ved siden av datamaskinen.

Få rabatt på komplett kurs i Lightroom

I Digital FOTO har vi nå laget et komplett, nettbasert kurs i Lightroom hvor du for første gang får en samlet gjennomgang av programmet. Kurset koster vanligvis 349 kroner, men som abonnent får du rabatt i Fordelssonen. Klikk her for å kjøpe kurset med rabatt.

I kurset får du videoer med trinnvise veiledninger, en e-bok med kurs og en mengde bildeeksempler. Underveis kan du teste det du har lært, og du kan ta kurset i ditt eget tempo.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.