Photoshop gir deg enorme muligheter til å løfte bildene dine til helt nye høyder. Du kan utføre gode justeringer og få et troverdig resultat som gjenspeiler virkeligheten, eller skape spinnville manipulasjoner.

Her har vi samlet tre kurs som gir full gass med effektene. Du lærer deg altså å bruke noen av de mer avanserte funksjonene i programmet til å skape troverdige manipulasjoner.

1. Lek med perspektivet i Photoshop

I det første kurset lærer du å endre dimensjonene helt i et bilde. Med en spesialfunksjon kan du nemlig gjøre for eksempel et arkitektur- eller landskapsbilde om til en kube, noe som skaper en fantastisk effekt.

Les hele kurset her.

2. Gjør lukkertiden lengre

Tar du bilder med en lang lukkertid på mange sekunder eller minutter, vil skyene på himmelen bli dratt ut til effektfulle striper, og vannoverflater vil bli silkemyke siden alle bevegelsene blir gnidd utover. I Photoshop kan du etterligne den utgnidde effekten på bilder som er tatt med korte lukkertider.

Les hele kurset her.

3. Lag en imponerende teksteffekt

Det blir fort kjedelig hvis du bare legger en flat tekst oppå et bilde, men gir du den en troverdig speiling, kan det se imponerende ut på forsiden av en utklippsbok eller på en hjemmeside. Her viser vi hvordan du lager den flotte teksteffekten.

Les hele kurset her.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.