Photoshop byr på helt enorme muligheter til å løfte bildene dine til nye høyder. Du kan utføre alt fra presise justeringer av farger og lys til rå manipulasjoner.

I denne e-boken får du en rekke trinnvise veiledninger som hjelper deg gjennom bildebehandlingen. Vi kommer innom alt fra å rette opp en skjev horisont til å sette inn tåke for å skape stemning i et bilde.

Se også: Les alle de nyeste anmeldelsene av fotoutstyr, og se testbildene våre tatt med kameraer og objektiver her.

Vi viser også hvordan du kan piffe opp et landskap i Photoshop slik at det blir mye mer spennende å se på. Bildet nedenfor er et av de vi løfter i programmet. Til venstre kan du se originalbildet og til høyre vår justerte versjon. Du kan dra i linjen på midten for å se mer av de to versjonene.

Vi hjelper deg også med å få flottere portretter, spektakulære solnedganger og mye mer. I e-boken får du også 50 nyttige tips som gjør deg raskere og gir deg enda flottere resultater i programmet.

E-boken er i PDF-format, så du kan lagre den på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen. Vi har også gjort e-boken svært lesevennlig når du bruker den på smarttelefon og nettbrett.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.