Zoner Photo Studio X

Operativsystem: Windows

Nedlastbart til 31. mars 2021

Synes du at et abonnement på Lightroom er for dyrt, har vi funnet et bra og billig alternativ i Zoner Photo Studio X, som faktisk har flere funksjoner du ikke får i Lightroom.

I stedet for å betale de cirka 1400 kronene et abonnement på Lightroom og Photoshop koster, kan du med Zoner Photo Studio X slippe unna med 49 dollar i året, tilsvarende cirka 400 kroner.

I samarbeid med Zoner tilbyr vi nå at du som abonnent på Digital FOTO får en gratis prøveversjon av programmet, som du kan bruke i hele fem måneder. Når de fem månedene er omme, kan du også kjøpe et årsabonnement på programmet med en rabatt på 20 prosent, så prisen blir rundt 320 kroner.

Video: Kom godt i gang med Zoner Photo Studio X

Zoner Photo Studio X har mange av de samme funksjonene som Lightroom, så du får organisering og en god raw-konverter med mange justeringsmuligheter.

Du kan også justere i lag og klippe sammen videoer, noe du ikke kan i Lightroom. Og alt blir gjort i en oversiktlig brukerflate.

I videoen under hjelper vi deg i gang med å bruke programmet.

Hvis du prøver programmet i fem måneder, får du deretter mulighet for å kjøpe et årsabonnement på Zoner Photo Studio X med 20 prosent rabatt. Zoner sender deg e-poster med tilbudet om rabatt når det nærmer seg.

Slik får du Zoner Photo Studio X gratis i fem måneder

Når du klikker på knappen Last ned på denne siden, kommer du til Zoners nettside, hvor du kan få prøveversjonen din på fem måneder. Klikk på knappen Start your 5 month trial today. Deretter skriver du inn e-postadressen din for å opprette en konto hos Zoner. Klikk på Download & get 5 months for free.

Nå blir programfilen lastet ned, og du får en e-post med en aktiveringslenke. Åpne e-posten din og klikk på aktiveringslenken. Nå må du velge et passord for Zoner-kontoen din, som du må skrive inn to ganger. Klikk på Activate Account.

Nå installerer du programmet du lastet ned, og deretter åpner du det. Når Zoner Photo Studio åpner seg, klikker du på Log in with email. Skriv innn e-postadressen din og klikk på Continue. Skriv passordet du opprettet tidligere, og klikk på Log in. Klikk deretter på Onward to your photos!

Nå kan du bruke programmet i fem måneder.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.