Programmet Aurora HDR 2018 brukes til å hente fram detaljer i høylys og skygger. Du kan gjøre det på et enkelt bilde eller ta en rekke bilder av det samme motivet, men med forskjellige eksponeringer som du setter sammen i programmet.

I de mørke eksponeringene finnes det detaljer i de lyse områdene, og i de lyse eksponeringene finnes det detaljer i de mørke områdene. Når Aurora HDR 2018 har satt dem sammen til ett bilde, får du detaljer i både de lyse og de mørke områdene.

Klikk på knappen “Last ned Aurora HDR 2018" for å laste ned programmet. På siden som kommer fram, skriver du inn navnet og e-postadressen din, og så får du tilsendt en e-post med aktiveringskoden din og en link for å laste ned programmet til både Mac- og Windows-maskiner. Du skriver inn aktiveringskoden når du har installert programmet.

Slik bruker du Aurora HDR 2018

Vi har også laget en video der vi hjelper deg med å komme i gang med programmet. Her kan du blant annet se hvordan du bruker noen av de mange forhåndsinnstillingene som justerer farger, lysforhold og mer med noen få klikk.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.