Det blir faktisk ikke enklere å forbedre bildene dine enn med Photolemur 3 til Mac og Windows. Du åpner bare et bilde i programmet, og så går det i gang med å analysere en lang rekke bildedetaljer, og etter noen sekunder er farger, kontrast, lys og mye annet forbedret.

>Som abonnent kan du laste ned e-boken vår om flotte landskapsbilder.

Den kunstige intelligensen i programmet treffer faktisk forbausende godt, så når du har bilder du ikke helt vet hvordan du skal forbedre, eller en hel bunke med bilder du skal gjøre finere på en enkel måte, er Photolemur en suveren løsning.

Under ser du det opprinnelige bildet til venstre, mens bildet til høyre er justert automatisk i Photolemur 3. Dra i streken for å flytte den.

Som abonnent på Digital FOTO får du en fullversjon av programmet, som har en verdi på 370 kroner, uten at det koster deg noe som helst. Programmet har ingen utløpsdato, så du kan bruke det på datamaskinen din akkurat så lenge du vil.

I videoen under kan du se mulighetene og hvordan bruker programmet.

Photolemur 3 retter opp feil i bildet

Der for eksempel Lightroom og Photoshop har mange justeringsmuligheter og skyveknapper, er Photolemur langt enklere. Programmet bruker bare sin kunstige intelligens til å justere bildene.

Photolemur 3 kan blant annet gjenskape farger, forbedre skarphet, dempe dis, rette opp objektivfeil, fjerne støy og forbedre ansikter. Selvfølgelig justerer det også lys, farger og kontrast.

Du kan også bruke det sammen Lightroom og Photoshop. Du kan nemlig installere det som et programtillegg til de to programmene, så du direkte fra for eksempel Lightroom kan sende bildet til automatisk justering i Photolemur 3 og tilbake igjen.

Slik bruker du Photolemur 3 med Lightroom og Photoshop

For å bruke programmet som plug-in må du først sørge for å kjøre Photolemur som administrator. Det gjør du enkelt ved å høyreklikke på programikonet og velge Kjør som administrator. Klikk så på Ja.

Når programmet er åpnet, klikker du på teksten PHOTOLEMUR 3 foroven og på Installer plugin-moduler.... Klikk så på Installer ved de programmene du vil bruke programmet sammen med, og på Ferdig.

Deretter kan du fra for eksempel Photoshop sende et bilde til Photolemur 3 ved å velge Filter, Skylum Software og Photolemur 3.... I Lightroom markerer du et bilde og velger File, Export with Preset og Open original images under Photolemur 3.

>Som abonnent kan du se det store grunnkurset vårt i Lightroom.

Slik installerer du Photolemur 3

Du må være abonnent på Digital FOTO og logget inn her i Fordelssonen for å laste ned programmet.

Klikk på knappen LAST NED PHOTOLEMUR 3 øverst på denne siden for å komme til Skylums side, hvor du skriver inn navnet og e-postadressen din og klikker på Submit. Så mottar du en e-post med en lenke for å laste ned programmet til både Mac og Windows..

I denne e-posten finner du også aktiveringskoden din, som du skal bruke når du har installert programmet og starter det for første gang. Klikk på Aktiver med serienummeret og skriv inn aktiveringskoden og din e-postadressen din.

Får du ikke noen e-poster, sjekker du mappen for søppelpost eller andre mapper i e-postprogrammet ditt. De kan for eksempel legge seg i Reklame. Du kan også bruke søkefunksjonen i e-postprogrammet og søke på "Skylum", så vil de nok dukke opp.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.