Excire Search 1.4

Plug-in for Lightroom Classic

Operativsystem: Windows og Mac (krever Lightroom Classic)

Fullversjon uten utløpsdato

Kan lastes ned frem til 18. juli 2022

Se hvordan du får versjonen nederst på denne siden

Med søkeord i bildene dine blir det mye enklere å finne de riktige bildene igjen. Det er imidlertid litt av en oppgave å tildele søkeord til hele bildesamlingen sin i Lightroom. Normalt må du merke et bilde og skrive inn eller klikke på de relevante før du går videre til neste bilde.

Her gjør utvidelsen Excire Search 1.4 det veldig enkelt. Den analyserer alle bildene dine i Lightroom, og ved hjelp av kunstig intelligens finner den ut hva bildene inneholder. Deretter gir Excire Search bildene søkeord på engelsk, slik at du enkelt kan finne de riktige bildene med programutvidelsen.

Finn motivene dine

Excire Search kan f.eks. gjenkjenne sykler, trær, bygninger og mye annet. Utvidelsen registrerer dessuten farger, slik at du kan søke på bilder med lignende farger. Den kan også finne personer, og du kan enkelt søke på bestemte aldersgrupper, antall personer i bildene og mye annet.

Se også: Bli kjent med kameraet ditt i videoserien «Kameraskolen».

Excire Search kan automatisk overføre søkeordene til Lightrooms Keywords, slik at du kan søke i selve Lightroom og få med søkeord når du eksporterer bilder.

Vi har inngått en avtale med det tyske selskapet bak Excire slik at du som abonnent på Digital FOTO kan få Excire Search 1.4 uten å betale en krone ekstra. Du trenger bare registrere deg hos Excire.

Video: Slik bruker du Excire Search 1.4

I videoen nedenfor viser vi hvordan du legger til søkeord i bildesamlingen og finner de riktige bildene igjen ved hjelp av Excire Search i Lightroom.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.