Når raw-bildene skal bli helt strøkne, er det mange fotografer som foretrekker bildebehandlingsprogrammet Capture One Pro. Det kommer blant annet av at brukergrensesnittet kan tilpasses til behovene dine, så du for eksempel samler verktøyene du alltid bruker, på ett sted.

Capture One Pro, som fås til både Windows- og Mac-maskiner, gir deg blant annet også mulighet for å justere enkeltfargene i bildene dine svært nøyaktig, og du kan utføre justeringer som bare påvirker deler av bildet, ved hjelp av masker og lag.

Sammen med Capture One har vi laget en spesialversjon av Capture One Pro 20, hvor du får en bonuspakke med mer enn 80 såkalte Styles til samme pris som det bare programmet koster.

Prøv Capture One Pro 20 i 30 dager

Styles er forhåndsinnstillinger av justeringer som du kan bruke på bildene dine med noen veldig få klikk. Dermed kan du gi bilder i en serie et jevnt uttrykk, og det er en enkel metode for å utføre avansert bildebehandling. Du kan se effekten lynraskt og teste med forskjellige Styles.

Styles er forhåndsinnstillinger man kan legge til med noen få klikk. Til venstre ser du originalbildet og til høyre er en av forhåndsinnstillingene i pakken Latitude | Pacific brukt.

Med spesialversjonen av Capture One Pro 20 får du 81 Styles fordelt i sju pakker, kalt Style Packs. Kjøper man pakkene hver for seg, koster de mer enn 4200 kroner, men i spesialversjonen av Capture One til Digital FOTOs abonnenter får du dem altså med gratis, når du betaler 349 euro, tilsvarende omkring 3845 kroner, som programmet koster alene.

Du har selvfølgelig mulighet for å prøve Capture One Pro 20, før du kjøper – men da uten Style Packs. På Capture Ones hjemmeside kan du laste ned en prøveversjon av programmet.

Style Packs i spesialversjonen:

Klikk på de enkelte Style Pack-ene for å se mer om dem på Capture Ones hjemmeside.

Film Styles – 15 forhåndsinnstillinger som bygger på farger, kontrast og teksturer fra analoge filmtyper.

Cinematic Styles – Inneholder 18 innstillinger som er inspirert fargetonene i spillefilmer.

Black & White Styles – 18 stilarter som gir forskjellige uttrykk i gråtoner.

Latitude | Deep Forest – Dette er åtte stilarter som tilfører mystikk til bildene.

Latitude | Sunbound – Åtte justeringer som gir varme og dybde i bildene dine.

Latitude | Pacific – Fotografen John Schell har laget sju Styles inspirert av noen av favorittstedene hans for surfing på den amerikanske vestkysten.

Latitude | Infinite Peaks – Sju justeringer laget av fotografen Bryan Minear med inspirasjon fra favorittstedene hans for fotografering.

Effekten over kommer fra pakken Latitude | Deep Forest og følger også med i spesialversjonen av Capture One Pro 20.

Slik kjøper du spesialversjonen av Capture One Pro 20

For å kjøpe spesialversjonen av Capture One Pro 20, hvor du altså får med hele 81 forhåndsinnstillinger til en verdi på mer enn 4500 kroner gratis, klikker du på knappen Kjøp. Så kommer du til Capture Ones side med spesialtilbudet.

Kom godt i gang med videoene våre om Capture One Pro Vi har laget to videoer som du kan se under, og som hjelper deg godt i gang med å bruke programmet.

I den ene viser vi hvordan du importerer bilder til programmet, så du kan komme i gang med å jobbe med dem, og i den andre videoen går vi gjennom de grunnleggende funksjonene og justeringene i programmet.

Du kan blant annet se hvordan du justerer lys og farger, og vi viser deg også hvordan du bruker Styles, lager ditt eget brukergrensesnitt og eksporterer de ferdige bildene dine.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.