Alle anmeldelsene er samlet i Utstyrsguiden, der du raskt kan finne fram til dine ønskede produkter og sammenligne priser og spesifikasjoner.

Du finner Utstyrsguiden fra forsiden av Digital FOTO digital-foto.no ved å velge Utstyrsguiden i menyen eller på test.digital-foto.no.

Rask sammenligning på mobilen

Utstyrsguiden har en rekke produktkategorier som gjør det lettere å søke etter interessante produkter, og når produktene er funnet fram, er det enkelt å sammenligne produktene ved å trykke på knappen Sammenlign.

Det er mulig å sammenligne to til fire produkter. Den nye utgaven av Utstyrsguiden er optimert for bruk på mobilen, så det er mulig å orientere seg i anmeldelsene når du er på farten.

Bruk prissøk

Når du velger menypunktet Tilpass søket, vil det komme en oversikt over de relevante produsentene av den type produkt du er interessert i.

Her kan du også bestemme hvilken prisintervall du ønsker å finne produkter innenfor.

På høyre side er den høyeste prisen et produkt har innenfor kategorien markert, og på venstre side den laveste prisen et produkt har. Bruk de to skyveknappene for å bestemme hvilket intervall du vil begrense søket til.