Som fotoentusiast er brylluper og andre familiefester en perfekt mulighet for å ta mange gøyale, spennende og flotte bilder, og du har også et publikum til bildene dine. De andre gjestene vil sikkert veldig gjerne se resultatene dine.

I denne veiledningen på 34 sider har vi samlet en rekke artikler om bryllups- og festbilder, så du er klar for å få det beste ut av den store dagen med kameraet ditt.

>Som abonnent kan du også laste ned e-boken vår for bedre landskapsbilder

Slik tar du perfekte gruppebilder

I e-boken ser vi på både forberedelser, utstyr og bildebehandling, og du får mange tips om både offisielle bryllupsbilder, gruppebilder, bilder av taler og mye mer. Du kan selvfølgelig bruke de mange tipsene under både bryllup, bursdager, konfirmasjoner og andre festlige anledninger.

I e-boken får du oversikt over alt du må huske, fra uken før bryllupet finner sted, til når festen snart er slutt, så du får dekket hele begivenheten best mulig og har det gøy underveis.

I boken får du tips fra erfarne bryllupsfotografer – blant annet om kamerainnstillinger og hvordan du får brudeparet til å se best mulig ut, uavhengig av omgivelsene. Vi gir deg for eksempel sikre innstillinger som gjør at du bare trenger å konsentrere deg om å fange det perfekte øyeblikket.

>Abonnerere du ikke? Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få en gratis e-bok

Hjelp til flotte bryllupsbilder i Lightroom

Du får også tips om positurer brudeparet kan stå i, og du kan lese et intervju med en av verdens mest berømte bryllupsfotografer, som til og med har fått en spesiell fototeknikk oppkalt etter seg.

I e-boken får du også utstyrstips. Du kan for eksempel se hvilke objektiver som fungerer best til de festlige bildene.

Du får et Lightroom-kurs der vi går gjennom alle de viktige innstillingene som sikrer deg flott lys, mange detaljer og perfekte farger i bilder av brudeparet eller gjestene.

E-boken er i pdf-format, så du kan laste den ned og lese den på datamaskin, nettbrett og smarttelefon.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.