Ekspertene våre har satt sammen en spesialpakke proppfull av veiledninger, tips og instruksjoner som gjør at du kan få det aller beste ut av den vakre naturen. Pakken inneholder en lommeguide, en e-bok, en oversikt over gode steder og 12 videoer.

Se også vår store pakke til fuglebilder

Her kan du se hva du får i pakken.

Lommeguide til landskapsbilder

Du får en guide med tips og kamerainnstillinger for landskap, som du kan lagre på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen. Lommeguiden er i kredittkortstørrelse slik at den får plass i lommeboken, eller du kan legge den i fotovesken. Du skriver bare ut guiden på A4-papir, og så kan du klippe den ut og brette den sammen.

Se flere lommeguider her

E-bok: Guide til landskapsbilder – 2021

Vår store e-bok om landskapsbilder var en av de mest populære e-bøkene i 2020. Nå har vi laget en oppdatert utgave med nye artikler, nytt utstyr og flere tips som hjelper deg til flotte bilder i naturen.

Oversikt: De beste stedene for vannlandsskap

Vann gjør seg fantastisk godt i landskapsbilder, og i denne oversikten får du tips om de beste stedene for å fotografere denne typen landskap. Vi har funnet steder over hele landet, så det er også et i nærheten av deg.

Videoer: Kikk naturfotografen over skulderen

Du kan også laste ned 12 videoer der naturfotografen Morten Hilmer fotograferer landskap og vill natur i Finland. Underveis forteller han om fotoutstyret sitt, og så deler han blant annet tipsene sine for komposisjon og kamerainnstillinger. Videoene utgjør tredje sesong av Digital FOTOs serie "Seasons", hvor du kan følge Morten Hilmer når han tar naturbilder i Norge, Danmark, Finland og Sverige.

Les hvordan du stiller inn kameraet best mulig i e-boken "Få det beste ut av kameraet ditt"

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.