Som abonnent på Digital FOTO får du her en stor e-bok som er full av tips om å finne motivene og få det optimale ut av kameraet. Vi har nemlig samlet de beste artiklene våre om naturfoto, hvor vi kommer innom både vannlandskap, landskap og noen av de spennende dyrene du finner i den nordiske naturen.

Du kan blant annet lese om Lofoten, som er berømt sine fantastiske landskap. Vi dro dit med mye kamerautstyr og en drone, og i e-boken kan du bli med på reisen, og vi deler selvfølgelig tipsene våre med deg underveis.

Kameradroner har skapt helt nye muligheter for å ta flotte landskapsbilder. Her har vi fotografert med drone på Lofoten, og du kan se flere bilder fra turen i e-boken.

Se også videoserien «De 10 flotteste naturfenomenene», hvor landskapsfotografen Mads Peter Iversen går i dybden på ti naturfenomener og forteller hvordan du finner dem og tar fantastiske bilder av dem.

Slik finner du dyrene

Vi gir deg også en oversikt over noen av de mest spennende dyrene du kan fotografere i den norske naturen i løpet av årets fire sesonger. Du kan blant annet se hvor du finner dyrene og hva du må være oppmerksom på.

Du kan også se hvordan du kan løfte dyrebildene dine til nye høyder i bildebehandlingen. Vi forteller deg hvordan du gjør hovedmotivet tydeligere ved å male fram detaljer, og hvordan du sikrer deg at dyrebildene dine blir støyfrie.

Lær alt om kamerainnstillinger i e-boken «Guide til kameraet ditt».

Slik får du e-boken

I e-boken får du også artikler som lærer deg mye mer om dyrebilder og hvordan du kan ta flotte naturbilder ved vannet.

E-boken er på 31 sider og i pdf-format, så du kan lagre og lese den på smarttelefon, nettbrett og datamaskin.

For å laste ned e-boken må du være abonnent på Digital FOTO og ha en brukerprofil. Når du er innlogget, klikker du på «Last ned» på denne siden for å få e-boken.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.