Vinteren byr på noen av de mest fantastiske motivene i naturen. Landskapene blir imponerende når trærne står nakne, og det ser flott ut når frosten dekker overflater, eller når snøen ligger som en dyne.

Her har vi laget en pakke som hjelper deg med å få det beste ur av vinterens mange motiver med kameraet ditt. Du får en lommeguide, en e-bok, en oversikt over vinterens spennende fugler i hele Norden og 12 avsnitt av videoserien «Seasons», hvor naturfotografen Morten Hilmer fotograferer i den norske vinteren.

Lommeguide til fototuren

I lommeguiden får du hjelp med gode kamerainnstilinger i snøen, og du får også en rekke tips om blant annet utstyr i kulden. Lommeguiden er på størrelse med et bankkort, så det er lett å ha det i lommeboken. Du skriver bare ut guiden på din egen skriver, og etterpå klipper du den ut langs klippemerkene. Deretter kan du brette den og ha den i lommeboken eller fotovesken.

E-bok for bedre vinterbilder

Du kan også laste ned e-boken vår, hvor vi har samlet noen av de beste artiklene våre om vinterbilder, og gir deg inspirasjon, tips og innstillinger til bildene dine. Her kan du blant annet se hvordan du fanger imponerende farger, du får tips om nordlys, og vi hjelper deg til fantastiske kveldsbilder om vinteren. Du får også et par kurs i Lightroom som viser deg hvordan du får flottere bilder ved datamaskinen.

Vi har også laget en oversikt med spennende fugler du kan være så heldig å fange med kameraet ditt i Norden. Her kan du blant annet se de viktigste kjennetegnene deres.

Last også ned den store pakken vår: Slik får du flottere bilder av fugler

Til slutt kan du laste ned første sesong av videoserien «Seasons» og bli med naturfotografen Morten Hilmer til Dovrefjell, hvor han fotograferer vinterlandskap og moskusokser.

I de 12 episodene kan du blant annet se hvordan han håndterer det krevende været, og han forteller også om utstyret sitt og viser bilder underveis.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.