Med Digital FOTOs motivkort har du alltid hjelpen lett tilgjengelig når du tar bilder. På hvert kort kan du se hvilke lukkertider, blenderåpninger og ISO-verdier du bør bruke til bestemte motiver, og du får også tips til fotograferingen.

Lær blant annet hvordan du tar vakre landskapsbilder og skarpe bilder av nordlyset.

Du kan lagre motivkortene på telefonen, slik at du enkelt kan bruke dem på fototurer når du står overfor et bestemt motiv. Du kan selvfølgelig også bruke motivkortene på nettbrettet og datamaskinen. Her får du fem nye kort, og som abonnent har du tilgang til hele samlingen på 41 kort.

Du finner flere motivkort her

Slik lagrer du motivkortene dine på en Android-telefon

På en Android-telefon lagres motivkortet vanligvis i mappen Nedlastinger når du har lastet det ned fra Fordelssonen på telefonen. Du kan få tilgang til filene med filhåndteringsappen som fulgte med telefonen, eller du kan bruke appen Files by Google, som du kan laste ned [her] (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.nbu.files).

I blant annet Files by Google kan du også flytte motivkortene til en annen mappe. Android-telefonen din har vanligvis en medfølgende leser for PDF-filer, ellers kan du bruke Adobe Acrobat Reader, som du kan laste ned [her] (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.reader).

Slik lagrer du motivkortene dine på iPhone

På iPhone anbefaler vi at du lagrer motivkortene dine i Apples egen Bøker-app. Her kan du opprette en mappe eller samling for motivkortene dine i appens bibliotek. For å lagre et motivkort i Bøker laster du det ned med Safari på telefonen og klikker på ikonet med en boks og en pil som peker oppover. Velg deretter Bøker, så lagres motivkortet i appens bibliotek. Hvis du oppretter en samling for motivkort, kan du deretter flytte kortet dit.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.