Vi har laget motivkortene slik at du kan bruke dem på telefonen uten å måtte bla, zoome og sveipe rundt i dokumentene dine. Alt er samlet på ett skjermbilde, inkludert våre anbefalinger for blenderåpning, lukkertid og ISO-verdi, som er enkle å lese.

Du kan enkelt lagre samlingen med motivkort direkte til telefonen, slik at du alltid har den med deg. Du kan selvfølgelig også lagre og se kortene på nettbrettet eller datamaskinen, eller skrive dem ut.

Du kan laste ned alle kortene som én zip-fil som du kan pakke ut, eller du kan laste dem ned ett om gangen. Til mobilen anbefaler vi at du laster ned ett om gangen.

Slik lagrer du motivkortene dine på en Android-telefon

På en Android-telefon lagres motivkortet vanligvis i mappen Nedlastinger etter at du har lastet det ned fra Fordelssonen på telefonen. Du kan få tilgang til filene med filhåndteringsappen som fulgte med telefonen, eller du kan bruke appen Files by Google, som du kan laste ned [her] (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.nbu.files).

I blant annet Files by Google kan du også flytte motivkortene til en annen mappe. Android-telefonen din har vanligvis en medfølgende leser for PDF-filer, ellers kan du bruke Adobe Acrobat Reader, som du kan laste ned her.

Slik lagrer du motivkortene dine på iPhone

På iPhone anbefaler vi at du lagrer motivkortene dine i Apples egen Bøker-app. Her kan du opprette en mappe eller samling for motivkortene dine i appens bibliotek. For å lagre et motivkort i Bøker laster du ned motivkortet via Safari på telefonen og klikker på ikonet med en boks og en pil som peker oppover. Velg deretter Bøker, så lagres motivkortet i appens bibliotek. Hvis du oppretter en samling for motivkort, kan du deretter flytte kortet dit.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.