Vi har laget motivkortene slik at du kan bruke dem på mobilen uten å måtte bla, zoome eller sveipe rundt i dokumentene. Alt er samlet i ett skjermbilde, der du blant annet får anbefalingene våre om blenderåpning, lukkertid og ISO-verdi – enkelt og greit.

Du kan enkelt lagre motivkortsamlingen din på mobilen, slik at du alltid har dem med deg. Du kan så klart også lagre og se dem på nettbrett eller datamaskin eller skrive dem ut.

Du kan laste ned alle kortene som en samlet zip-fil som du pakker ut, eller du kan laste dem ned ett og ett. Til mobilen anbefaler vi å laste ned ett om gangen.

Slik lagrer du motivkortene på en Android-mobil

På en Android-mobil lagres motivkortet vanligvis i mappen Nedlastinger når du har lastet det ned i Fordelssonen på mobilen. Du kan få tilgang til filene med filbehandlingsappen som fulgte med mobilen, eller du kan bruke appen Files by Google, som du laster ned her.

I blant annet Files by Google kan du også flytte motivkortene til en annen mappe. Android-mobilen din vil vanligvis ha en egen leser til pdf-filer, og ellers kan du bruke Adobe Acrobat Reader, som du laster ned her.

Slik lagrer du motivkortene på iPhone

På iPhone anbefaler vi å lagre motivkortene i Apples egen app Bøker. I appens bibliotek kan du opprette en mappe eller en samling til motivkortene dine. Vil du lagre et motivkort i Bøker, laster du ned motivkortet via Safari til mobilen, der du klikker på ikonet med en eske og en pil som peker oppover. Velg deretter Bøker for å lagre motivkortet i appens bibliotek. Oppretter du en samling til motivkort, kan du deretter flytte kortet over til den.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.