Inspire 3 kan flys av to personer som styrer drone og kamera uavhengig av hverandre.

2 kjappe om DJI Inspire 3

Et ekstra FPV-kamera med 161 graders synsvinkel gjør det enkelt å orientere seg.

Fire forskjellige F2.8-objektiver fra 18 til 50 mm kan kjøpes. Vi brukte 35 mm.

DJIs droner henvender seg til alle fra nybegynnere og oppover, og her er vi på toppen av skalaen. De fleste vanlige folk vil ikke kjøpe Inspire 3, men det er en indikasjon på hvor det bærer hen, så vi pustet dypt inn og satte i gang.

Dronen leveres i en nesten truende koffert full av utstyr, kabler, seks store batterier og så videre Men hvis du har erfaring med DJIs mindre droner, er det overraskende enkelt å komme i gang. En av de største forskjellene på betjeningen er fjernkontrollen, som er så stor at den leveres med en sele slik at du kan bære den over skulderen. Skjermen har en lysstyrke på 1200 nit. En annen stor forskjell er kameradelen, som du må klikke på dronen sammen med objektivet du vil bruke.

Inspire 3 flyr overbevisende og med enestående presisjon, slik at du kan lage ruter som kan flys om og om igjen med en nøyaktighet på noen få centimeter. Dette er nyttig til filminnspillinger der samme scene må tas om igjen flere ganger, eller til en timelapse der årstidene skifter.

Allerede i 2016 ble Inspire 2 lansert med en APS-C-bildebrikke. I 3-modellen er den oppgradert til fullformat, noe som gir bildekvalitet og et dynamisk område vi ikke har sett maken til fra en drone. Bildene er ikke helt på høyde med de beste speilløse systemkameraene og objektivene, men det er ikke langt unna. Video kan tas opp i opptil 8K i en rekke profesjonelle formater som krever profesjonell fargegradering, så Inspire 3 krever mye av brukeren på videosiden. Til gjengjeld får du opptak som er gode nok til spillefilmer, reklamefilmer og dokumentarer.

PRIS

189 990 kr

DOMMEN

+

Imponerende opptak i svakt lys.

Tar ikke minnekort. SSD-disk på én TB følger med.

Konsistent kvalitet på alle faktorer.

-

Krever 150 meters avstand fra bygninger.

Så stor, tung og dyr at vi savnet vår Mavic 3 Pro.

KARAKTER

9,0

Spesifikasjoner

44,7 megapiksler

8K videooppløsning

26 min. batterilevetid

3995 gram

Testopptak