Skriveren lades via USB-C. Kabel er inkludert, men ikke selve laderen.

2 kjappe om Fujifilm Instax SQUARE Link

Bildene er kvadratiske og litt mindre enn originalene fra Polaroid. Selve papiret måler 8,6 x 7, 2 cm.

Du kan legge til en animasjon i bildet, som du kan se på telefonen når du skanner en QR-kode på bildet.

Denne trådløse skriveren brukes til å skrive ut bilder fra telefonen og er Fujifilms tredje i Link-serien. Nå finnes det en til hvert av Instax-formatene deres – de små, de brede og nå også de kvadratiske.

Til syvende og sist er det også nettopp formatet som bør være utslagsgivende for valg av instantskriver, for stort sett gjør skriverne det samme.

Du skriver ut bildene dine fra telefonen med en app. Det gjøres via Bluetooth og er veldig intuitivt. Vi opplevde den enkleste tilkoblingen noensinne – slå på, foreta paring og skriv ut. Så enkelt. Du kan velge et bilde fra kamerarullen og så justere f.eks. beskjæring og farger, legge på tekst eller lage f.eks. kollasjer og rammer.

Sammenlignet med tidligere, da du blant annet kunne male med lys, får du nå litt færre spesielle funksjoner. Du kan imidlertid fortsatt sende en digital versjon av en utskrift til en venn, og med AR Print kan du for eksempel legge til en tegning. Bildet skrives ut med en QR-kode som mottakeren kan skanne for å se det kreative tillegget ditt. Særlig sistnevnte er artig første og kanskje andre gangen, men så går luften litt ut av ballongen.

Den viktigste oppgaven, nemlig at det skal være enkelt å skrive ut flotte instantbilder, takler Fujifilm Instax SQUARE Link imponerende bra. Bildene er av god kvalitet med flott mettet sort, og du kan velge både «Natural» og «Rich», der sistnevnte gjør bildene dine mer livlige.

Vi elsker det klassiske kvadratiske formatet på 6,2 x 6,2 cm, som vekker minner om gamle Polaroid-bilder. Fujifilms bilder er litt dyrere enn konkurrentenes, ca. 10 kroner per utskrift, men kvaliteten veier også opp for forskjellen.

PRIS

1399 kr

DOMMEN

+

Enkel og grei å bruke.

God bildekvalitet med levende farger.

Nostalgisk med klassiske kvadratutskrifter.

-

Noen funksjoner er mer artige enn nyttige.

Prisen per bilde er høy.

KARAKTER

9,2

Spesifikasjoner

12 sekunder per utskrift

100 bilder per lading

10,5 x 3,8 x 12,8 cm

236 gram