Du kan også brukede tre jakkene uten kamera. Haukland-merket er imidlertid påsydd 11 ganger på utsiden.

2 kjappe om Haukland Parka Pro – 7in1 Set – Jaworskyj Signature Edition

På venstre innside av hvert lag er det lommer merket for minnekort og batteri.

De store utvendige lommene på ytterlaget har plass til et kompaktkamera eller objektiv.

Den tyske fotografen Benjamin Jaworskyj står bak Haukland, et klesmerke for fotografer. Deres nyeste toppmodell heter Parka Pro og består av tre jakker som kan kombineres på sju ulike måter.

Det innerste laget er en lun fleecegenser. Det midterste laget er en fôret jakke med fiberfyll, og det ytterste laget er en regn- og vindtett jakke. Hvert lag er perfekt tilpasset til de andre, så ytterlaget er litt større enn mellomlaget osv. Det kan være vanskelig å få til dette hvis du skal finne tre lag selv.

Vi har brukt de tre jakkene i alle kombinasjoner i flere uker, og vi har uten problemer holdt oss varme og tørre i både kulde og regn. Jakkene sitter behagelig, og pusteevnen er god. Det er imidlertid kraftige glidelåser under ermene på det ytterste laget, noe som merkes godt på innsiden av armene på tur, men det er ikke noe stort problem. De to ytterlagene har hver sin hette, og vi skulle ønske at vi kunne ta av hetten på det midterste laget, for den tar opp plass under regnjakken. De kan imidlertid glidelåses og knappes sammen.

I tillegg til å beskytte fotografer og andre mot vær og vind har Parka Pro hele 29 lommer til minnekort, filtre og lignende. På venstre erme på alle tre jakkene er det en lomme med snor og klemme til de medfølgende rengjøringsklutene til objektiv og kamera.

Kvaliteten er gjennomgående, og jakkene er ideelle til fototurer i både lett vårbris og kalde vintre. Dette er et spesialprodukt for en begrenset målgruppe, så Parka Pro er ikke billig. Merinoull i fleecen og/eller dun i mellomlaget hadde gjort prisen lettere å svelge.

PRIS

7088 kr

DOMMEN

+

Kan kombineres på mange måter.

Regn- og kuldeavvisende.

Pen og funksjonell.

-

Hette og glidelås til tider irriterende.

Prisen er noe høy.

KARAKTER

8,8

Spesifikasjoner

29 lommer

10.000 mm vannsøyletrykk

7 ulike størrelser

3000 gram (str. XXL)