Med en diameter på nesten fem cm tar mikrofonene mye plass når de f.eks. bæres på en skjorte.

2 kjappe om Saramonic BlinkMe B2

Mottakeren kan lade de to mikrofonenhetene når de plasseres på hver sin side, der de holdes på plass av magneter.

Du kan også ta opp og lagre lyd direkte på BlinkME B2. Opptakene overføres via mottaker og USB-kabel til en datamaskin.

BlinkMe B2-mikrofonsystemet består av en mottaker og to mikrofonenheter som sender signalet trådløst til mottakeren. Den kan plasseres i kameraets blitssko og sender lyden til kameraet via en kabel, mens mikrofonene kan plasseres trådløst på personer.

BlinkMe B2 har et magnetsystem, slik at du kan feste en magnet på innsiden av en skjorte og sette en mikrofon på utsiden. Det følger også med en klips som kobles til mikrofonen via en magnet og kan festes til en skjorte eller lignende.

Systemet gjengir lyd fra mennesker betydelig bedre enn kameraets innebygde mikrofon. Lyden er dypere, og innendørs opplevde vi mindre ekko. Når mikrofonen sitter på personen, endres selvsagt ikke lyden når du beveger deg foran kameraet. Det blir imidlertid litt for mye støy.

Både mottakeren og mikrofonene har innebygde skjermer der du kan gjøre ulike innstillinger. Skjermene er detaljerte, tydelige og berøringsfølsomme, men dessverre er de ikke særlig responsive, så vi måtte ofte sveipe eller trykke flere ganger før de reagerte.

Via en app på telefonen kan du endre bakgrunnen og definere hva knappene skal gjøre. Vi fikk imidlertid ikke funksjonen der du kan bruke dine egne bilder som bakgrunn til å fungere, og dessverre kan du ikke gjøre andre innstillinger for mikrofonen. Appen kobles til via Bluetooth, men du kan ikke sende lyden trådløst til telefonen. Du må kjøpe en spesiell kabel som kobler sammen mottakeren og telefonen.

Små vindskjermer følger med mikrofonene. De er effektive til å dempe vindstøy, men det er tungvint å feste dem, og du kan for eksempel ikke plassere mikrofonene i mottakeren for å lade dem når vindskjermene er satt på.

PRIS

2490 kr

DOMMEN

+

Overraskende lav pris.

Festes enkelt med magneter.

God lyd fra personer.

-

Berøringsskjermene fungerer dårlig.

Telefonappen er ikke like velfungerende.

KARAKTER

8,4

Spesifikasjoner

20–20 000 Hz

110 dB SPL

4,7 x 1,3 cm (mikrofoner)

30 gram (pr. mikrofon)