Kameradelen er på størrelse med en tommelfinger.

2 kjappe om Insta360 GO 3

Det tar bare 35 minutter å lade kameraet. Action Pod er ladet på 65 minutter.

Selve kameraet er vanntett ned til fem meter. Etuiet tåler bare vannsprut.

Mens action-kameraer fra DJI og GoPro følger en konservativ oppskrift, har Insta360 en helt annen tilnærming, og nå har de igjen funnet på noe helt nytt.

Kameradelen er bare 5,5 x 2,3 cm, veier 35 gram og minner veldig om GO 2. Det helt nye er at det nå følger med et ladeetui kalt Action Pod med flere funksjoner. Lar du kameraet ligge i Action Pod, har du et tradisjonelt actionkamera med den unike fordelen at den store skjermen kan vippes opp slik at den kan brukes når du filmer deg selv. Tar du GO 3 ut av etuiet, kan det lille kameraet brukes helt selvstendig, og da kan du bruke Action Pod som søker og fjernkontroll hvis du har lyst. Når du er ferdig med å filme, setter du bare kameraet tilbake i etuiet, og så blir kameraet ladet opp. Vi lot det filme selvstendig, og det tok 41 minutter før batteriet var tomt. I Action Pod kan du lade kameraet ytterligere fire ganger, og bruker du kameraet i etuiet, har du over to timer batteritid. Ta den, GoPro!

GO 3 bruker et smart magnetisk system som gjør det mye enklere å feste enn et GoPro, og det følger med fester til både bryst og hode samt et lite og smart kulehode du kan klistre til for eksempel biltaket eller sette på stativ.

Også Insta360-appen er overbevisende og full av kreative innslag, så det er bare på bildekvaliteten at GO 3 ikke slår konkurrentene. Oppløsningen er bare 2,7K på grunn av den beskjedne størrelsen på selve kameraet, men når vi ser opptakene på telefon, nettbrett og også en bærbar datamaskin, er forskjellen på detaljnivået ubetydelig. På større skjermer ser du tydelig forskjell.

PRIS

5990 kr

DOMMEN

+

Nyskapende design og funksjonalitet.

Fremragende stabilisering og bra batteri.

Vårt foretrukne lommekamera til sosiale medier.

-

Det integrerte minnet kan ikke utvides.

Lavere oppløsning og dynamisk omfang.

KARAKTER

9,0

Spesifikasjoner

2,7K videooppløsning

6,5 megapiklsler

6,4 x 4,8 x 3,0 cm

132 gram

Testopptak