Mange tusen abonnenter lastet ned e-boken «Bli bedre på Lightroom» da vi la den ut i Fordelssonen i 2019. Nå er vi klare med en ny, bedre og oppdatert utgave, hvor du får mange flere spennende artikler og kurs som gjør deg bedre på å bruke programmet.

Den første utgaven var på 35 sider, og i den nye og oppdaterte utgaven får du hele 50 sider med mange flere kurs i bildebehandling, hvor du lærer deg å bruke de mange funksjonene i programmet og gjøre bildene dine enda flottere.

I et av kursene i e-boken kan du se hvordan du får mer futt i bilder av solnedgangen. Du kan trekke i den hvite streken for å se mer av de to bildene.

E-boken gir deg oversikt i Lightroom

I e-boken får du også hjelp med organisering og oversikt i programmet så du enkelt kan finne de riktige bildene, og vi viser deg hvordan du best mulig importerer bilder til programmet og eksporterer de justerte bildene dine.

> Se også: E-bok til deg: 24 kurs gjør deg bedre på Photoshop

I tillegg til kurs i bildebehandling og organisering er boken full av tips som gjør det enklere, raskere og artigere å bruke Lightroom. Boken er i pdf-format, så du kan lagre og lese den på datamaskin, smarttelefon og nettbrett.

Du kan blant annet se hvordan du får fram mange flere detaljer i et landskapsbilde. Her har vi det opprinnelige bildet til venstre og justeringen vår til høyre. Trekk i den hvite streken for å se mer av bildene.

Dette får du i e-boken

Kurs i forbedringer I 18 kurs forteller vi trinn for trinn hvordan du gjør bildene dine flottere, når vi forbedrer lys, farger og kontrast og henter fram nye detaljer.

Kurs i organisering Du får seks kurs der vi går gjennom de viktigste funksjonene for å holde orden på bildene dine, så du enkelt kan finne noen bestemte, og vi går også gjennom hvordan du importerer og eksporterer bildene dine.

Triks for avanserte forbedringer Se hvordan Lightroom-eksperten løfter bildene til helt nye høyder, når han dykker helt ned i maskinrommet i Lightroom, og få triksene hans for å få imponerende bilder.

Tips til programmet Du får mer enn 70 tips som gjør det artigere og raskere å bruke programmet og gir deg flottere resultater.

Dette innholdet er forbeholdt abonnenter

Logg deg inn i Fordelssonen for å få tilgang
Abonnerer du ikke? Få full tilgang for bare 29 kroner.
  • Last ned gratis e-bøker som gjør deg til en bedre fotograf.
  • Få fri tilgang til alle videokurs i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerike videoer om kamerainnstillinger og fototeknikk.
  • Last ned gratisprogrammer og justeringer for bildebehandling.
  • Få bladet levert på døren.