Som abonnent på Digital FOTO kan du nå bestille flotte fotobøker og premiumplakater med dine egne bilder til redusert pris.

Vi har nemlig inngått en avtale med den populære fototjenesten CEWE, så nå får Digital FOTOs abonnenter hele 25 prosent rabatt på de to produktene i 2019.

Få rabatt på CEWE FOTOBØKER

Som abonnent får du 25 prosent rabatt på alle typer fotobøker fra CEWE, og du velger selv format, omslag, sideantall og tema slik at bildene dine fremstår akkurat slik du vil ha dem.

Du designer fotoboken med dine egne bilder og tekster. Du har også mulighet for å sette inn clipart og benytte deg av utallige maler og bakgrunner. Når du er fornøyd med resultatet, laster du opp bestillingen ved hjelp av programvaren. Når boken er produsert, blir den sendt til deg.

Vi anbefaler at du laster ned bestillingsprogrammet til CEWE, hvor du har flere designmuligheter, og hvor det er enkelt å lagre fotoprosjektene dine slik at du kan jobbe videre på for eksempel en fotobok en annen dag. Merk deg at rabatten gjelder eksklusiv frakt.

Les mer om fotobøker, og last ned CEWEs bestillingsprogram her.

25 prosent rabatt på premiumplakater fra CEWE

Som abonnent får du også 25 prosent rabatt på testvinnende premiumplakater fra CEWE. Her skrives bildene dine ut på profesjonelt fotopapir, og du kan velge mellom fem forskjellige overflater og forskjellige størrelser.

Som med fotobøker anbefaler vi at du laster ned CEWEs bestillingsprogram. Det gjør det enklere å lagre prosjektene dine, re-bestille og annet. Merk deg at rabatten på premiumplakater gjelder eksklusiv oppheng og frakt.

Du kan lese mer om premiumplakater og laste ned CEWEs bestillingsprogramvare her.

Slik får du rabatt på CEWE FOTOBØKER og premiumplakater

Rabatten på 25 prosent gjelder når du bestiller fotobøker eller premiumplakater fra CEWE. Klikk på knappen Hent verdikodene dine for å få personlige verdikoder for henholdsvis fotobøker og premiumplakater.

Du kan ikke bruke denne rabatten når du bestiller gjennom CEWEs samarbeidspartnere, men bare direkte på CEWEs hjemmeside eller i bestillingsprogrammet deres.

Merk deg at du bare kan bruke én verdikode pr. bestilling. Du legger inn den personlige verdikoden din mot slutten av bestillingen, når du er klar for å sende inn ordren fra bestillingsprogrammet til CEWE.

CEWE har fonøydgaranti på CEWE FOTOBØKER og på premiumplakater.