I de nye lommeguidene våre hjelper vi deg med å få mest mulig ut av nordlyset, bryllup, dyreliv, lyn og vannlandskap. Hver lommeguide er laget i bankkortstørrelse, slik at du kan skrive ut, klippe ut og legge dem i lommeboken eller fotovesken. På forsiden finner du kamerainnstillinger som du kan bruke som utgangspunkt, og på baksiden finner du tips til hvordan du tar bedre bilder av motivet ditt.

På denne siden finner du følgende lommeguider.

Lommeguide til bryllupsbilder Her får du våre anbefalte grunninnstillinger og tips til både forberedelser til og fotografering av bryllup.

Lommeguide til dyrebilder I denne lommeguiden finner du blant annet anbefalingene våre for lukkertider til dyrebilder og tips om hvordan du ikke skremmer bort dyrene.

Lommeguide til lyn I denne lommeguiden finner du tips som hjelper deg med å fange de flyktige lynene. Se også anbefalingene våre for kamerainnstillinger.

Lommeguide til nordlys Denne lommeguiden inneholder blant annet tips til hvordan du kan fange så mye som mulig av nordlyset når det dukker opp. Vi hjelper deg også med kamerainnstillingene.

Lommeguide til vannlandskap I denne lommeguiden får du blant annet tips om utstyr som hjelper deg med å ta bedre bilder av landskap ved vannet. Du får også de innstillingene vi anbefaler.

>Finn flere lommeguider her